Despre noi


     Smart Credit Finance SRL este o companie de intermediere credite bancare si non-bancare pe piata din Romania, ce ofera servicii financiar-bancare clientilor sai persoane fizice si persoane juridice pentru alegerea celor mai avantajoase oferte de creditare.

     Nu percepem nici un comision!

Intermediem intregul proces de obtinere a unei facilitati de creditare astfel incat experienta contractarii unui credit sa fie cat mai transparenta, simpla si usoara!
     Poti obtine cel mai SMART credit!

     Impreuna cu partenerii nostri, principalele institutii ce activeaza pe piata bancara si non-bancara, oferim clientilor nostri o gama variata de produse si servicii adaptate perfect nevoilor acestora.

     Atunci cand timpul nu iti permite sa mai faci si altceva, noi te putem ajuta!

      Ne angajam sa sustinem dosarul in toate etapele sale sau, atunci cand legislatia permite, vom intocmi chiar noi dosarul de credit astfel incat drumurile la banca sa fie cat mai putine si doar atunci cand procedurile interne ale institutiilor bancare impun asta.  

     Smart Credit Finance: Flexibilitate, Transparenta si Profesionalism!

     Am ajutat peste 600 de familii sa isi indeplineasca visul de a avea propria locuinta.

     In spatele tuturor realizarilor sta o echipa de oameni foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continue, cat si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste cerintele acestora si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii potrivite nevoilor lor.

     Clientii persoane fizice cat si persoane juridice pot opta pentru cele mai SMART solutii de creditare: credite ipotecare standard, credite ipotecare prin programul guvernamental Prima Casa, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit si overdraft, credite pentru construcții, credite IMM, soluții de refinanțare, credite pentru diverse activitati.

     De ce sa lucrezi cu SMART CREDIT FINANCE?

  • Multitudinea de oferte: Cunoastem extrem de bine ofertele si conditiile de creditare ale partenerilor nostri iar rolul nostru este de a va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie de finantare.
  • Flexibilitate: Pentru ca experienta contractarii unui credit sa fie cat mai placuta si usoara pentru clientii nostri, oferim servicii financiare la orice ora, oriunde, chiar si la locul de munca sau acasa.
  • Sustinem dosarul de creditare in toate etapele sale: In functie de caz un dosar poate fi foarte dificil iar noi ne angajam sa sustinem dosarul in toate etapele sale, brokerul nostru va fi persoana care comunica si transmite bancii in numele şi cu ajutorul clientului toate documentele si informatiile solicitate pe parcursul dosarului de credit.
  • Analiza financiar – bancara profesionista: De cele mai multe ori termenii contractuali folositi sunt greu de inteles si analizat iar in astfel de situatii brokerul nostru poate fi de un real folos in stabilirea monedei creditului, perioadei, dobanzii, tipului de grafic, a garantiei daca este cazul precum si in alegerea produsului de creditare potrivit nevoilor tale.

     Avantaje:

  • Servicii financiare personalizate si gratuite!
  • Poti obtine cel mai SMART credit!
  • Sustinem dosarul in toate etapele sale!
  • Fara comisioane ascunse!
  • Flexibilitate, Transparenta si Profesionalism!

 


Parteneri